Ons werk in 82 seconden? Bekijk onze video.

Lid van de Raad van Toezicht

Wilt u toezicht houden op een organisatie die dagelijks een verschil maakt in levens? Draagt u sociaal werk en kinderopvang een warm hart toe?

Over Raster Groep
Raster Groep is een organisatie die welzijnswerk en kinderopvang biedt in de gemeente Deventer. We werken iedere dag in én aan buurten waar iedereen mee kan doen, verantwoordelijkheid kan dragen en zich gewaardeerd voelt. Dichtbij mensen, zichtbaar en benaderbaar.

De Raad van Toezicht
Onze Raad van Toezicht (RvT) bestaat momenteel uit 5 leden. Wegens het aflopen van de zittingstermijn van één van de leden is er ruimte voor een Lid van de Raad van Toezicht met specifieke expertise op het terrein van financiën en bedrijfsvoering.

De toezichthouder die we zoeken
Wij zoeken een collega, die niet alleen kritische, maar ook verrassende en ongemakkelijke vragen stelt. Vragen waarmee we de grenzen van onze comfortzone verkennen. Het stellen van deze vragen helpt ons om onze rol als toezichthouder van Raster voortdurend goed te kunnen vervullen. Vanuit het wettelijk kader, maar ook als professionele gesprekspartner voor de bestuurder. We zoeken iemand, die vanuit de maatschappij denkt en verantwoord leiderschap omarmt. Iemand die een andere wereld binnen brengt en aantoonbare affiniteit heeft met organisaties met professionals.