< Ga terug

Struintochten: samen buitenspelen en Deventer ontdekken 29.07

Inmiddels is wel duidelijk hoe belangrijk buitenspelen is. Kinderen kunnen ontdekken wie ze zelf zijn en ontwikkelen essentiële vaardigheden in relatie tot de ander. Zeker in coronatijd hebben we gezien hoe belangrijk het voor velen was om iets te kunnen doen, naast het thuiszitten. Om zo nieuwe mogelijkheden aan te boren toen veel vaste ritmes en invullingen wegvielen. Daarnaast is buitenspelen natuurlijk ook gewoon leuk én gezond! Daarom bedacht het Kinderwerk Struintochten. Waarmee onze kinderwerkers weer laten zien hoe creatief ze zijn in het vinden van nieuwe paadjes. In dit geval letterlijk en figuurlijk.

Op ontdekking met unieke kaart
Met de struintochten kunnen kinderen én hun ouders op ontdekking in onze eigen prachtige stad en Deventer nog beter leren kennen. Je krijgt ook nog een unieke kaart mee, waarmee je de tocht nog veel leuker maakt. Er zijn nu al Struintochten voor De Hoven/Stenenkamer en Rode Dorp/Driebergenbuurt en binnenkort voor meer wijken. Leuk, leerzaam en gezond! Struin je mee?

Meer informatie
Meer weten over ons Kinderwerk? Wat we doen en ermee beogen? Klik dan hier. En wil je contact met de kinderwerker in jouw buurt? Kijk dan hier voor alle contactgegevens.