< Ga terug

“Het blad straalt aan alle kanten de vreugde van het samen-doen uit” 23.06

“Jawel! Met een ferme klap valt Deventer WAAG(t) op de gangmat. Dankjewel! Ik ben ontroerd. Het blad straalt aan alle kanten de vreugde van het samen-doen uit… Een vreugde die ik op het moment wat opnieuw aan het zoeken ben. Hier sluit ik me graag bij aan.” Een reactie als deze van lezer Boudewijn… Dat is waar we het voor doen!

Vorig jaar gingen ruim 25 mensen het avontuur aan om het eerste stadsmagazine van Nederland te maken, Deventer WAAG(t). Allemaal Deventenaren die elkaar nooit eerder hadden ontmoet. Alles wat ze te bieden hebben, zetten ze in met als resultaat een geweldig mooi blad voor hun geliefde stad. Een blad dat een ode is aan de pracht van het alledaagse leven. En hoe je slim en bewust kunt leven. Hoe je meer met minder kunt doen.

Nog dichterbij

En inmiddels is de tweede editie verschenen! Die misschien wel nóg dichter bij het alledaagse leven staat, vol verhalen die er toe doen. Steeds meer ontstaat zo een beweging van mensen die het verschil maken.

Het magazine is te verkrijgen bij alle vestigingen van de bibliotheek. Weten wat de makers allemaal doen? En hoe je met jouw talent of interesse kunt aanhaken? Kijk dan op deze pagina van De Pracht van het Alledaagse.