Weten wat ons werk betekent in 82 seconden? Bekijk onze video!

Alle vacatures van Raster

Vacature
VOORZITTER RAAD VAN TOEZICHT Lees de vacaturetekst
Vacature
PEDAGOGISCH MEDEWERKER(S) Lees de vacaturetekst

Bij Raster maken we elke dag het verschil. Het liefst samen met jou! Bekijk deze filmpjes over de mooie onderdelen van Raster waarvan jij deel uit kunt maken.

Werken bij Raster (Samenlevingsopbouw)!

Werken bij Raster (Kinderwerk)!

Werken bij Raster (Jongerenwerk)!

Werken bij Sam&ko (Kinderopvang)!

Werken bij Raster (Bedrijfsbureau)!

Samen het verschil maken!

Als medewerker van Raster werk je aan sterke buurten en maak je dagelijks het verschil! Vanuit Welzijn of Kinderopvang sluit je aan bij wat mensen, jong en oud, willen, zelf willen, kunnen en leuk vinden. Dat geeft iedereen namelijk energie! Dat doe je samen met medewerkers van andere organisaties en altijd middenin de samenleving. Je betekent écht iets voor mensen. Dat maakt werken bij Raster iedere dag weer uitdagend, bijzonder én dankbaar. Wil je weten hoe we dat doen? Bekijk dan het filmpje rechts van deze tekst maar eens!

 

Raster als werkgever
Bij Raster sta je, als medewerker, op één. Je bent veel meer dan je professionele expertise. We moedigen medewerkers actief aan hun persoonlijke interesses, talenten en passies in het werk in te zetten. En bieden ze alle ruimte te laten zien wat ze in hun mars hebben en zichzelf verder te ontwikkelen. Zodat we als organisatie steeds beter worden in wat we doen: werken aan sterke buurten en krachtige buurtgemeenschappen! Dat doen we vanuit Raster Welzijn én Sam&ko, waar we met passie en betrokkenheid de opvang van kinderen van 0 tot 13 jaar verzorgen. En een betekenisvolle band opbouwen met kinderen en hun ouders.

 

Geïnteresseerd geraakt?
Wil jij jouw talenten ook inzetten en met passie meewerken aan de ontwikkeling van kinderen, en het verbinden en versterken van mensen, buurten en samenleving? Bekijk dan onze vacatures of neem contact op met Andalucy Broekman of Marloes Wijnhoven via afdelinghr@rastergroep.nl. Mail Marloes of Andalucy ook als je interesse hebt om als stagiair of vrijwilliger bij Raster of Sam&ko betekenisvol werk te doen.