Weten wat ons werk betekent in 82 seconden? Bekijk onze video!

Voor ouderen: de meest gestelde vragen

Hier leest u de vier vragen die we het vaakst krijgen. Voor antwoorden op die vragen kunt u direct bij ons terecht. Staat uw vraag er niet bij? Of wilt u gewoon eens mailen of bellen? Neem dan direct contact met ons op en we kijken graag hoe we u verder kunnen helpen!

1. Wat doet jullie allemaal voor en samen met ouderen in Deventer?
Hier kunt u meer informatie vinden over een aantal mooie voorbeelden van ons werk. Verder kunt u denken aan het ondersteunen van allerlei initiatieven die ouderen zelf en samen nemen, de inzet van onze Ouderenadviseurs, Beweegactiviteiten, Uitstapjes en het maken en rondbrengen v an de Horizon. Maar ook aan allerlei acties tijdens coronatijd om in contact te blijven en ouderen met elkaar te blijven verbinden (Bloemetjes- en Kaartjesacties, Radio- en Televisieuitzendingen samen met Deventer Radio & TV etc.).

2. Ik wil een activiteit organiseren in mijn buurt en heb een vraag. Kunnen jullie me op weg helpen?
Natuurlijk! Sterker nog: heel graag. U kunt dan mailen of bellen met onze medewerker Wilma Meijer (06-46752047).

3. Ik wil aan een leuke activiteit meedoen. In mijn buurt of in de stad Deventer. Weten jullie wat er voor mij doen is?
Veel activiteiten vindt u in De Horizon. Dat is een boekje dat voor en door ouderen wordt gemaakt. Daarnaast kan onze Wilma Meijer u van meer informatie voorzien. Haar telefoonnummer is 06-46752047.

4. Ik wil me graag als vrijwilliger inzetten voor andere ouderen. Waar kan ik terecht voor meer informatie? 
Mooi! Namens alle ouderen zijn we daar op voorhand al blij mee. U kunt bellen met ons hoofdbureau (0570-611247). Daar helpen ze u graag verder.

5. Ik zit met iets waar ik gewoon eens over wil praten. Kan ik jullie dan bellen?
Zeker. En blijf vooral niet te lang met uw vraag rondlopen. We luisteren en helpen u namelijk graag op weg. Hier vindt u al onze contactgegevens. Daarnaast kunt u met een vraag altijd terecht bij de sociale teams in Deventer (0570-695399).