Weten wat ons werk betekent in 82 seconden? Bekijk onze video!

Voor ouderen: de meest gestelde vragen

Hier leest u de vragen die ons het meest worden gesteld. Voor antwoorden op die vragen kunt u direct bij ons terecht. Staat uw vraag er niet bij? Of wilt u gewoon eens mailen of bellen? Neem dan direct contact met ons op en we kijken graag hoe we u verder kunnen helpen!

1. Wat doet jullie allemaal voor en samen met ouderen in Deventer?
Hier kunt u meer informatie vinden over een aantal mooie voorbeelden van ons werk. Verder kunt u denken aan het ondersteunen van allerlei initiatieven die ouderen zelf en samen nemen, de inzet van onze Ouderenadviseurs, Beweegactiviteiten, Uitstapjes en het maken en rondbrengen van de Horizon. Maar ook aan allerlei acties tijdens coronatijd om in contact te blijven en ouderen met elkaar te blijven verbinden (Bloemetjes- en Kaartjesacties, Radio- en Televisieuitzendingen samen met Deventer Radio & TV etc.).

2. Ik wil een activiteit organiseren in mijn buurt en heb een vraag. Kunnen jullie me op weg helpen?
Natuurlijk! Sterker nog: heel graag. U kunt dan mailen of bellen met onze medewerker Wilma Meijer (06-46752047).

3. Ik wil aan een leuke activiteit meedoen. In mijn buurt of in de stad Deventer. Weten jullie wat er voor mij doen is?
Veel activiteiten vindt u in De Horizon. Dat is een tijdschrift dat voor en door ouderen wordt gemaakt. Bekijkt u de mogelijkheden liever online? Een actueel overzicht van de activiteiten vindt u op de website van DeventerWijzer. Daarnaast kunnen onze ouderenwerkers u telefonisch van meer informatie voorzien. Bel Wilma Meijer: 06-46752047, Sandra van Leeuwen: 06-28401465 of Anne Wiertz: 06-43763119.

4. Ik wil me graag als vrijwilliger inzetten voor andere ouderen. Waar kan ik terecht voor meer informatie? 
Mooi! Namens alle ouderen zijn we daar op voorhand al blij mee. U kunt bellen met ons kantoor (0570-611247). Daar helpen ze u graag verder.

5. Ik zit met iets waar ik gewoon eens over wil praten. Kan ik jullie dan bellen?
Zeker. En blijf vooral niet te lang met uw vraag rondlopen. We luisteren en helpen u namelijk graag op weg. Hier vindt u al onze contactgegevens. Daarnaast kunt u met een vraag altijd terecht bij het Voor Elkaar-team in uw buurt. Alle contactgevens van de medewerkers in uw buurt vindt u hier.