< Ga terug

What’s up 2

Maak kennis met teamleider Breg van Baars

“Wat een leuke uitdaging: leidinggeven aan een team van bijna 30 medewerkers, vanuit vier organisaties en werkzaam op 9 locaties. En dan ook nog in een fase van verandering en volop in ontwikkeling! Echt wat voor mij, want dat is precies wat ik het liefste doe. Ik heb veel ervaring met het (bege)leiden van teams in o.a. de ouderenzorg, de ambulante zorg en de welzijnssector. Mijn laatste ervaring heb ik opgedaan bij Perspectief Zutphen, waar een vergelijkbare transitie plaatsvond als nu in Deventer. Ik hoop er samen met alle betrokken medewerkers een succes van te maken. Eerst maar eens iedereen leren kennen, coronaproof wandelend door de verschillende wijken!”
Breg van Baars

Lees hier het volledige stuk van Karin Dieleman (MEE IJsseloevers)
“Het woord ‘samenspel’ is prachtig, maar nog erg abstract voor mij. Is het een mix van verschillende manieren van werken om wijkbewoners in hun kracht te zetten? En met welke partijen heb je samenspel? Wanneer ik de vraag stel aan mijn team, komen we tot de conclusie dat samenspel tussen Toegang en Preventie momenteel vorm wordt gegeven door casuïstiek samen te bespreken. Daaruit komen vragen die team Preventie oppakt. Deze zijn heel divers; een ondersteuningsvraag voor iemand met autisme, een WLZ-aanvraag voor iemand met LVB, een vrijetijdsvraag voor iemand met een lichamelijke beperking, het opzetten van groepswerk. Mijn ervaring tot nu toe is dat er een groter
beroep wordt gedaan op mijn kennis en kunde vanuit MEE. Wat ontzettend fijn! Daarnaast staan we als team stil bij de wijkanalyse om te werken aan centrale thema’s en proberen we contact te houden met wijkbewoners tijdens deze coronaperiode. Laat het samen spelen zich maar uitbreiden. Ik heb er zin in!”

What’s up 1 of het volledige plan ‘Van Preventie naar Potentie’ teruglezen?
Klik hier.