< Ga terug

Zomeractiviteiten Dtown en Deventer Kids 11.07

Voor veel jongeren en kinderen staat de zomervakantie voor de deur. Een tijd om te ontspannen, te ontmoeten en leuke dingen te doen. Welkom op één van de Raster zomeractiviteiten!

 

Deventer Kids – Zomertrein spektakeldagen

Raster Kinderwerk organiseert onder de naam ‘Deventer Kids’ allerlei zomeractiviteiten die als een trein door de vakantie rijden. Speciaal voor iedereen voor wie vakantie niet vanzelfsprekend is, maar ook voor alle andere kids van 4 tot 12 jaar die er zin in hebben. Elke woensdag (en twee keer op een vrijdag) van de zomervakantie is er verspreid door Deventer iets te beleven. Ben jij erbij? Volg Deventer Kids op Facebook, Instagram of andere social media of neem rechtstreeks contact op met een kinderwerker.

Bekijk hier een aftermovie van de Zomertrein spektakeldagen van vorig jaar: Zomertrein spektakeldagen 2021: feest voor thuisblijvers

 

Dtown – Zomerworkshops

Raster Jongerenwerk organiseert onder de naam ‘Dtown’ gave zomerworkshops. Kom bijvoorbeeld boksen, lasergamen of schilderen! Kijk op www.dtowndeventer.nl voor het complete aanbod en om je aan te melden, volg Dtown op Instagram of andere social media of neem rechtstreeks contact op met een jongerenwerker.